Det finnes mange spilleautomater som kan ta med seg spilleren på en fantastisk virtuell reise, og noen ganger treffer disse spillene midt i smørøyet. Her får man ett nytt perspektiv på det som er nært og dagligdags, og sitter igjen med noe ekstra på reisens slutt. Coffe Magic er ett av disse spillene. Det fokuserer på en av verdens mest ettertraktede drikker, som er kjent for at den får fart på folk fra tidlig på dagen til sent på kvelden.

Spillet er en god følgesvenn for kaffepausen, og det kan spilles på telefonen, både med iPhone, og med Android-telefoner. Du finner dette spillet, og mange andre kule spill på mobile online casino, som er kule steder å henge, når man innimellom trenger litt spenning og underholdning.

Prøv Coffee Magic spilleautomaten helt gratis

Grunnlaget for Coffe Magic er ganske likt mange andre slot-spill. Det du først må gjøre, er å sette deg inn i de forskjellige knappdownload-36ene, som styrer de forskjellige funksjonene og innstillingene. Da vet du hva som hender når du bruker dem. Om du fatter interesse for spillet, er det også mulig å gå til Sverigekronan og prøve ut Coffee Magic gratis. Det er ofte lurt å prøve ut nye spill gratis, før man eventuelt spiller om penger. Det er nemlig surt å gjøre feil, når man først er riktig i gang.

Melk eller Sukker?

Grunnleggende regler i Coffee Magic

Brukergrensesnittet viser deg fem hjul, med tre symboler av hvert hjul synlig. Deretter finner du 21 utbetalingslinjer, som vinnende kombinasjoner av symboler må lande på, slik at du vinner store summer. Hvert eneste spin på Coffee Magic har også med seg muligheten til å utløse ett av flere mini-spill. Her kan du så spille kvitt eller dobbelt, noe som gir deg muligheten til å gange gevinsten med fire. Det eneste du må gjøre, er å gjette riktig farve.