Coffee Time

For kaffeelskere finnes nå det perfekte videospillet. Coffee Time er et fargerikt spill, som er som skapt for kaffepausen. Spillet er spillbart på mobilen, og de virker som et browser-spill for alle brukergrensesnitt.

Designet er glatt og alt fungerer raskt og sømløst. Coffee Time, handler ikke kun om kaffe i seg selv, men man møter på andre godbiter, som sjokoladeplater, drinker og diverse små gaver som minner mer om en shoppingtur, enn om en kaffepause. Spillet har tre hjul, og fem gevinstlinjer. Spillet har også noen ekstra bonuser som gjør at man kan doble utbetalingene. På sitt beste kan man vinne opptil 1 500 mynter på hver av gevinstlinjene.

Man trenger selvfølgelig ikke å spille om penger om man ikke ønsker det. Mange syns at det er gøy å prøve nye spilleautomater, og at det er morsomt og avslappende å spille på dem. Man kan prøve mange forskjellige spill, helt uten betaling hos Oddsautomaten, hvor man også finner Coffee Break.

Hvordan spiller man Coffee Time?

Om man spiller gratis, eller for penger, så setter man opp spillet på samme måte. En kan velge hvilke av gevinstlinjene man ønsker å satse på. Det er mulig å velge og satscoffee-beans-759024_960_720e mellom 10 cent og € 1 per linje, slik at maksimalinnsatsen blir på € 5. Dersom man vil at ting skal gå raskere kan man sette spillet til å spinne automatisk. Du kan putte inn en del kommandoer om når spillet skal stoppe. Store gevinster eller om kontoen din går over en viss sum, er noen av opsjonene.

Det mest verdifulle symbolet i spillet, er den kaffedrikkende kvinnen med mobilen, som kan sikre deg en gevinst på € 750, i beste fall, med X2-bonusen. Damen men drinken gir deg en gevinst på opptil € 400.

Lar man det være med drømmen, og spiller gratis, eller om du spiller for å vinne, så er Coffee Time et gøyalt tidsfordriv.